Postpartum Hair Loss: What Now?

Pēc Dzemdībām Izkrīt Mati: Ko nu?

Kļūšana par māmiņu ir gan iedvesmojošs, gan izaicinošs posms sievietes dzīvē. Prieka sajūta, sveicot jaunu dzīvību, bieži pavada neparedzētas izmaiņas ķermenī, tostarp pastiprināta matu izkrišana- alopēcija. Tas var sagādāt lielas rūpes, bet šim mākonim ir zelta maliņa. Šveices zīmols Derma SR piedāvā speciāli izstrādātu produktu klāstu, kas palīdzēs barot un atjaunot matus šajā unikālajā dzīves posmā.

Kas Izraisa Matu Izkrišanu Grūtniecības Laikā un Pēc Dzemdībām?

Matu izkrišana grūtniecības laikā ir sastopama retāk nekā pēc dzemdībām, taču tā joprojām ir normāla ķermeņa reakcija. Iemesls matu izkrišanai grūtniecības sākumā vai visā pirmsdzemdību periodā ir palielināts estrogēna un progesterona daudzums, kā rezultātā mati var kļūt trausli vai izkrist. 

No otras puses, paaugstinātais hormonu līmenis grūtniecības laikā traucē normālam matu augšanas ciklam, tāpēc dažām sievietēm grūtniecības laikā matu daudzums var palielināties. Tomēr samazināta matu izkrišana grūtniecības laikā bieži vien var izraisīt pārmērīgu matu izkrišanu pēc bērna piedzimšanas. Grūtniecības laikā saglabātie mati sāk izkrist, jo matu augšanas cikls sāk atgriezties normālā režīmā kā pirms grūtniecības.

Vēl svarīgs aspekts, kas var izraisīt matu izkrišanu šajā periodā ir dažādu uzturvielu trūkums. Grūtniecība, dzemdības, bērna zīdīšana- šie visi procesi pieprasa lielāku daudzumu uzturvielu nekā parasti. Ja jaunajai māmiņai to trūkst, pirmā par to liecinās āda un izkrītoši mati.

Kas Palīdz Pret Matu Izkrišanu?

Derma SR inovatīvā pieeja matu kopšanai pēc dzemdībām balstās uz barojošanu, atjaunošanu un aizsardzību. Šeit detalizēti aprakstām, kāpēc jums jāapsver iegādāties Derma SR produktus:

1. Derma SR Sensitive Repair šampūns: Šis maigais, taču efektīvais šampūns maina uzskatus, kādai jābūt matu kopšanai. Tas noņem netīrumus gan no matiem, gan galvas ādas, vienlaikus stiprinot matu struktūru no iekšpuses. Galvenie komponenti, tai skaitā augu olbaltumvielas un argana eļļa darbojas kopā, lai barotu un nostiprinātu jūsu matus, samazinot to trauslumu. Šampūns ne tikai veicina veselīgu matu augšanu, bet arī nodrošina, ka jūsu mati izskatās atdzīvināti un mirdzoši.

2. Derma SR Keratin Repair kondicionieris: Kā papildinājums šampūnam, atjaunojošais kondicionieris ar keratīnu nodrošina holistisku ārstēšanu jūsu matiem. Tas piešķir kuplumu, spīdumu un elastību, un nogludina matu folikulu, samazinot pūkošanos. Kondicioniera bagātīgajā formulā atradīsiet vērtīgas uzturvielas- keratīnu, Šī sviestu, E un F vitamīnus un pantenolu, kas stiprina jūsu matus un nodrošina aizsardzību pret ārvides kaitīgo ietekmi. Tajā ir pat biešu ekstrakts, kas ir dabīgs un bagāts ar vitamīniem un mikroelementiem, tādēļ šis kondicionieris ir efektīvs pret matu izkrišanu.

3. Derma SR Hair Vitalizer serums: Tiem, kas vēlas "smago arsenālu"- intensīvi iedarboties pret plāniem un vājiem matiem, Šis serums ir izstrādāts ar rūpīgi atlasītām aktīvajām sastāvdaļām, lai atbalstītu matu folikulu atjaunošanos un "pārprogrammētu" to darbību. Pateicoties peptīdiem augstā koncentrācijā, serums ilgstoši uztur šo matu atjaunošanas procesu. Turklāt Capilia Longa (kurkumas ekstrakts) ir bagāts ar vitamīniem un mikroelementiem, un tas "pamodina" neaktīvos matu folikulus. Savukārt, hialuronskābe ieplūst dziļi galvas ādā, veicinot optimālu šūnu atjaunošanos. Rezultātā mati ir veselīgāki un izturīgāki nekā jebkad. 3 pilienus seruma sajauc plaukstā ar kondicionieri, ieklāj galvas ādā un tur 2 minūtes.

Mikronīdlings matiem: papildus apsveriet kosmetologa apmeklējumu un veiciet mikronīdlingu matiem. Šī mazinvazīvā procedūra ar sīkām adatām stimulē kolagēna ražošanu galvas ādā un uzlabo matu folikulu darbību. Matu mikronīdlings lieliski sader  ar Derma SR produktiem, jo tas veicina labāku produktu uzsūkšanos un vispārējo matu veselību.

Tad Kāpēc Izmantot Derma SR Produktus?

Derma SR produkti piedāvā unikālu zinātnes un dabas kombināciju, kas izstrādāta, lai risinātu matu vajadzības. Tie ir paredzēti, lai barotu un stiprinātu matus, veicinātu veselīgu augšanu un nodrošinātu aizsardzību pret bojājumiem. Pateicoties dabiskajām sastāvdaļām kombinācijā ar jaunākajām tehnoloģijām, varam garantēt, ka jūsu mati saņems labāko kopšanu.

Atkal Pašpārliecināta

Pēcdzemdību matu zudums nebūs mūžīgs, un ar pareizu kopšanu jūs varēsiet pašpārliecināti baudīt jauno dzīves nodaļu. Derma SR ir uzticams partneris, ja meklējat efektīvus, bet drošus produktus saviem matiem. Tad kāpēc neizmēģināt šos produktus un neuzsākt jaunās māmiņas dzīvi ar veseliem, atdzīvinātiem matiem?

Iepriekšējais ieraksts
Nākamais ieraksts

Komentēt

Komentāri tiek apstiprināti pirms publicēšanas.